/Tko su ti bolji od nas!?

Tko su ti bolji od nas!?

Znamo da postoje jednaki i jednakiji, a znamo da postoje oni koji se ne ubrajaju u niti jedne od spomenutih. To smo mi, većina građana koja pokušava preživjeti od prvog do prvog i svojoj djeci omogućiti koliko toliko zdrav život.
Međutim ovi jednakiji odlučili su biti iznad svih nas i prkositi svim zakonima, logici te uz upitnu dozu morala upravljati našim sudbinama.
Kada se takvi dohvate vlasti onda ne prezaju od ničega i “gaze” sve pred sobom, bilo da se radi o pitanju nečijeg zdravlja i života.
Na ovaj tekst sam potaknut tekstom s kraja prošle godine gdje se govori o postavljanju bazne stanice jednog od teleoperatera koji se kune u zdravi suživot sa stanovništvom kojem širokogrudno nudi svoje usluge. Uz svoje usluge još širokogrudnije nudi i povećane doze štetnog elektromagnetskog zračenja u blizini škola vrtića, u središtima naselja, po zvonicima, ugostiteljskim smještajnim objektima,… dok kod sebe u Njemačkoj, kao i ostatku normalnog civiliziranog svijeta ipak treba dozvole i privole lokalnog stanovništa.
Radi se o baznoj stanici koju je uprava doma za starije i nemoćne osobe odredila postaviti baš na njihovoj zgradi u naselju Remete na adresi Remete 44A. U suradnji sa gore navedenim teleoperaterom odlučili su darovati stanovnike baš na badnje jutro. Koje li divne geste teleoperatrea i uprave doma.
Srećom po sve stanovnike naselja ovdje se pojavljuju oni jednakiji od nas koji su se obratili poznanicima u Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.
Bazna stanica nikada nije postavljena te se s razlogom pitam tko je taj bolji i veći od nas kada je to uspio spriječiti, a nama uz silne prosvjede, dopise, prepiske to ne polazi za rukom.
Vjerujem da je ovo zaintrigiralo i vas te da ćete pomoći pronaći tog velikog koji je urgirao da se ovo tako jednostavno riješiti.
Kad saznam neću se ustručavati objaviti imenom i prezimenom o kome se radi.

Izvor: Nacional

By |2018-12-29T16:46:12+00:00prosinac 10th, 2018|Zagreb bez zračenja|