/Pitam se, pitam..

Pitam se, pitam..

Poštovani gospodine Božinović,

Temeljem dosadašnjih događaja vezanih uz baznu stanicu u ulici Bernarad Vukasa 13 obraćam se vezano uz zadnju intervenciju policije dana 04. listopada 2018. koja je odobrila radove na postavljanju bazne stanice Hrvatskog Telekoma.

Zanima me koje to ovlasti ima Ministarstvo unutarnjih poslova i gospodin policajac sa značkom broj 37189 te njegov nadređeni gospodin Drago Periša da odobravaju poslove koji su nadležnosti Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja te Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Policijski djelatnik je uvidom u dokumentaciju koju je dobio od predstavniak investitora poput pravog stručnjak za građevinarstvo, urbanizam, pravo, zdravstvo… i uz telefonsku pomoć jednog od svojih nadređenih odobrio nastavak radova kod priključenja bazne stanice na naponsku mrežu.

Da li je moguće da su vaši djelatnici toliko stručni da se razumiju u navedene poslove i da li su nam uopće potrebne ostale službe s obzirom na njihovu stručnost.
Vjerujem da Vama kao ni gore navedenim policijskim djelatnicima nisu poznate činjenice da bazna stanica nije u skladu s GUP-om, da predstavnik suvlasnika stanara nema dovoljan broj prikupljenih potpisa suvlasnika od 100% potpisa (ima tek nekakvih 47% potpisa), kao ni da među potpisima ima preminulih osoba, malodobna osoba, osoba koja ne živi duži niz godina u Hrvatskoj,…

Iz gore navedenog evidentno je da suvlasnici ne podržavaju postavljanje bazne stanice.

U ime inicijative Zagreb bez zračenja molim Vaše promptno očitovanje.

By |2018-11-20T07:54:37+00:00studeni 20th, 2018|Zagreb bez zračenja|